Hoofdmenu

+-Gesponsord door

Members
Total Members: 2346
Latest: who2023
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 141251
Total Topics: 6171
Most Online Today: 91
Most Online Ever: 3713
(ma 28 dec 2015 - 16:49)
Users Online
Members: 4
Guests: 20
Total: 24
Opgesteld op vrijdag 31 maart 2023 om 18.00 uur
Bewolkt en perioden met regen
Waarschuwingen Er zijn geen waarschuwingen van kracht.
Vanavond regent het op veel plaatsen. In het zuiden staat een matige tot vrij krachtige wind uit een zuidwestelijke richting. In het noorden wordt de wind geleidelijk zuidoostelijk.
Komende nacht valt er nagenoeg overal regen en motregen. De meeste regen valt in het zuiden. De minimumtemperatuur ligt rond 8'C. De wind is in het midden en zuiden westelijk en overwegend matig. In het noorden draait de wind naar noordoost.
Morgenochtend is het bewolkt en regenachtig. In de zuidelijke helft van het land staat er een matige wind uit westelijke richtingen. In de noordelijke helft is de wind noordoost en matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6. Morgenmiddag is het bewolkt en zijn er perioden met regen. In het noorden wordt het geleidelijk droog. De maximumtemperatuur ligt rond 10'C. In de loop van de middag draait de wind van het noorden uit geleidelijk op steeds meer plaatsen naar een noordoostelijke richting. In het zuiden van Limburg gebeurt dit pas aan het einde van de middag. Morgenavond regent het in het zuiden nog. De laatste regen verlaat het uiterste zuiden rond middernacht. In de tweede helft van de avond begint het in het noorden op te klaren. De noordoostenwind is matig, in het noordelijk kustgebied, vrij krachtig tot krachtig. (Bron: KNMI)
Temperatuurkaart KNMI
WIndkracht en windrichting KNMI
Neerslagradar KNMI
Neerslag KNMI Herwijnen via w33r.nl
European Storm Forecast Experiment Geen verwachting beschikbaar.
Powered by EzPortal