Hoofdmenu

User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Gesponsord door

Members
Total Members: 2306
Latest: Dirk1960
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 139959
Total Topics: 6151
Most Online Today: 46
Most Online Ever: 3713
(ma 28 dec 2015 - 16:49)
Users Online
Members: 6
Guests: 22
Total: 28
Opgesteld op maandag 08 augustus 2022 om 12.10 uur
Af en toe zon en droog
Waarschuwingen Er zijn geen waarschuwingen.
Vanmiddag is er af en toe zon en blijft het droog. De maximumtemperaturen liggen tussen 20'C in het Waddengebied en 26'C in het zuidoosten. Aan zee en op het IJsselmeer waait een matige wind uit het noordwesten, landinwaarts is de wind noordoost. Vanavond is er weinig bewolking. Er staat een matige wind uit het noordoosten, die vooral in het noorden geleidelijk afneemt.
Komende nacht is het droog. In het noorden ontstaat plaatselijk mist. Het koelt af naar 14'C in het zuidwesten tot plaatselijk 9'C in het noorden. Aan zee en op het IJsselmeer staat een matige noordoostenwind, landinwaarts is er weinig wind.
Morgenochtend is het in het noorden half- tot zwaar bewolkt, elders zijn er zonnige perioden. Het blijft droog. De wind waait uit het noordoosten en is matig. Morgenmiddag schijnt vooral in het midden en zuiden de zon volop en blijft het verder overal droog. De maximumtemperaturen liggen tussen 21'C in het Waddengebied en 28'C in het zuiden. De noordoostenwind is matig, langs de westkust en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig. Morgenavond is het vrij helder. Langs de zuidwestkust is de noordoostenwind vrij krachtig, elders matig.(Bron: KNMI)
Temperatuurkaart KNMI
WIndkracht en windrichting KNMI
Neerslagradar KNMI
Neerslag KNMI Herwijnen via w33r.nl
European Storm Forecast Experiment Geen verwachting beschikbaar.
Powered by EzPortal