za 04 dec 2021 - 23:25

Nieuws:

Na diverse meldingen omtrent het niet goed functioneren van het Forum, zijn er een aantal functies terug gezet naar de vorige versie. Dit heeft tot gevolg dat bepaalde delen van het forum momenteel in mobiele weergave niet correct worden weergegeven. Mochten er nog functies gevonden worden die niet werken dan kunnen die gemeld worden in het Forum problemen topic. https://www.meteo-service.nl/index.php?topic=4975.msg1257972;topicseen#new


User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Gesponsord door

Members
Total Members: 2293
Latest: JoostBouman
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 138642
Total Topics: 6122
Most Online Today: 48
Most Online Ever: 3713
(ma 28 dec 2015 - 16:49)
Users Online
Members: 14
Guests: 25
Total: 39
Opgesteld op zaterdag 04 december 2021 om 22.34 uur
Wisselend bewolkt en een bui
Het is bewolkt en in het noordoosten nog regenachtig. Van het zuidwesten uit komen er enkele opklaringen voor, maar er drijven van het westen uit ook enkele buien binnen. De zuidwestelijke wind is meest matig, langs de kust tot krachtig, 6 Bft. Later in de avond neemt de wind geleidelijk in kracht af.
Komende nacht zijn er wolkenvelden en vooral in de westelijke helft komt er een enkele bui voor. De minimumtemperatuur ligt tussen 5°C aan zee en lokaal 1°C in het oosten. In een opklaring kan de temperatuur rond het vriespunt komen te liggen en lokaal kan het daardoor glad worden. De wind is zuid- tot zuidwestelijk en matig, aan de westkust (vrij) krachtig.
Morgen overdag overheerst de bewolking en vooral in het uiterste noorden en in het zuiden valt er af en toe regen. In het uiterste noordoosten is er in de middag een kleine kans op een vlok natte sneeuw. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 5°C in het zuidwesten tot 2°C in het noordoosten van het land. De wind is zuidelijk en zwak tot matig. In de loop van de dag draait de wind van het noorden uit naar noordoost en wordt langs de noordkust matig tot vrij krachtig. (Bron: KNMI)
Temperatuurkaart KNMI
WIndkracht en windrichting KNMI
Neerslagradar KNMI
Neerslag KNMI Herwijnen via w33r.nl
European Storm Forecast Experiment Geen verwachting beschikbaar.
Powered by EzPortal