Denen verrast door sneeuwstorm, kunnen blijven slapen in IKEA

Topic gezien door 1090 bezoekers
Gestart door TMCThomas, do 02 dec 2021 - 16:41

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

TMCThomas

Denen verrast door sneeuwstorm, kunnen blijven slapen in IKEA


De sneeuwstorm van gisteren in Aalborg

Klanten en medewerkers van een IKEA-filiaal in Noord-Denemarken hebben een nacht in de winkel doorgebracht nadat ze ingesneeuwd waren geraakt. In het gebied rond Aalborg viel gisteravond in korte tijd tot 30 centimeter sneeuw, waardoor het openbare leven volledig stilviel.

De filiaalmanager aarzelde geen moment. "Toen we dichtgingen om 20.00 uur konden we ze natuurlijk niet de deur wijzen", zegt Peter Elmose tegen een lokale krant. Hij had zoiets in zijn zestien jaar bij de woonwinkelketen nog nooit meegemaakt. "Ik had ook niet gedacht dat mijn werkdag zo zou eindigen."

Ook medewerkers van een naastgelegen speelgoedwinkel mochten in de IKEA schuilen. Ze kregen rijstepap, kaneelbroodjes en koffie voorgeschoteld en samen werd er naar een voetbalwedstrijd gekeken.

De mensen konden zelfs in de winkel slapen:

Voor video klik hier om naar artikel te gaan

"Dit was een stuk beter dan overnachten in mijn auto", zegt Michelle Barrett van de speelgoedwinkel tegen publieke omroep DR. "Iedereen was zo lief en we hebben vooral veel gelachen. Dit gaan we niet snel nog eens meemaken."

Ze hadden ruime keuze uit bedden om te liggen, maar van een goede nachtrust was nauwelijks sprake, zegt de 75-jarige Erik Bangsgaard: "Het lag heerlijk, alleen kon het licht in de winkel niet uit. Dus we hebben maar een paar uurtjes geslapen."

https://twitter.com/tv2newsdk/status/1466332843118710795

Bron: nos.nl


blabla

Zitten wij toch even op de verkeerde plek in Denemarken. :P

Powered by EzPortal