Hoofdmenu

+-Gesponsord door

Members
Total Members: 2346
Latest: who2023
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 141244
Total Topics: 6171
Most Online Today: 83
Most Online Ever: 3713
(ma 28 dec 2015 - 16:49)
Users Online
Members: 2
Guests: 44
Total: 46
Opgesteld op dinsdag 28 maart 2023 om 07.51 uur
Eerst zon, later bewolkt en vanavond regen
Waarschuwingen Er zijn geen waarschuwingen van kracht.
Vanochtend is het eerst vrij zonnig. Van het westen uit neemt de bewolking toe. Het is vrijwel overal droog. De wind komt uit het zuidwesten en wordt matig. Vanmiddag komt er geleidelijk meer bewolking. Later in de middag gaat het in het westen regenen, op andere plaatsen blijft het nog droog. De maximumtemperatuur ligt rond 9'C. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig. Vanavond is het bewolkt en gaat het van het westen uit af en toe regenen. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6.
Komende nacht valt er af en toe wat lichte regen of motregen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 3'C in het noordoosten tot 7'C aan zee. De wind draait van zuid naar zuidwest en is matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.
Morgenochtend is het bewolkt. In het noorden kan het even motregenen. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6. Morgenmiddag begint overwegend droog. Later gaat het in het zuiden en midden af en toe regenen. Aan het einde van de middag kan in het zuidwesten de zon nog even tevoorschijn komen. De maximumtemperatuur varieert van 12'C in het noorden tot 16'C in het zuiden. De zuidwestenwind is overwegend matig. Morgenavond is de zon in het zuiden misschien nog even te zien. Verder is het bewolkt en regent het in het midden en noorden af en toe. De wind is zuidelijk en matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5 tot 6. (Bron: KNMI)
Temperatuurkaart KNMI
WIndkracht en windrichting KNMI
Neerslagradar KNMI
Neerslag KNMI Herwijnen via w33r.nl
European Storm Forecast Experiment Geen verwachting beschikbaar.
Powered by EzPortal