di 28 sep 2021 - 21:28

Nieuws:

Na diverse meldingen omtrent het niet goed functioneren van het Forum, zijn er een aantal functies terug gezet naar de vorige versie. Dit heeft tot gevolg dat bepaalde delen van het forum momenteel in mobiele weergave niet correct worden weergegeven. Mochten er nog functies gevonden worden die niet werken dan kunnen die gemeld worden in het Forum problemen topic. https://www.meteo-service.nl/index.php?topic=4975.msg1257972;topicseen#new


Wetteronline.de ~ Is premium kopen het waard?

Topic gezien door 375 bezoekers
Gestart door TMCThomas, do 23 nov 2017 - 20:36

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

TMCThomas

Hallo allemaal!

Ik zit er al een tijdje aan te denken om bij wetteronline.de de premium variant aan te schaffen zodat ik een maand toegang krijg tot veel kaartjes van weermodellen. Nu vroeg ik me af of iemand dat toevallig al eens eerder heeft gedaan en of het een aanrader is? Ook vroeg ik me af of het betrouwbaar/veilig is. Ik verwacht van wel maar hoor graag feedback :)


AFTH14


GeneralDuke

Hey,

Deze post stond nog op mijn to-respond lijstje.
Ik heb zo'n abonnement en ik vind het wel oké. Het is fijn om meer kaarten dan alleen GFS tot je beschikking te hebben (zeker EC op LT). Ook op korte termijn bieden Hirlam en Arpege wat extra info. Het is alleen vrij prijzig.

Op meteociel.fr kun je van veel modellen ook 6-uurlijkse output vinden (voor KT/MT zelfs uurlijks), maar dat is niet het geval voor EC. Gratis EC-kaarten heb ik recent gevonden op kachelmannwetter.de, daarbij kun je ook heel erg fijn inzoomen. Alleen vind ik Kachelmann wat minder gebruiksvriendelijk.

Kortom: er zijn (gratis) alternatieven die je ook een volledig overzicht kunnen bieden, maar als je ze op 1 plek wil hebben met een fijner interface, doen!
Script voor Hellmanngetallen: https://github.com/GeneralDuke9/Hellmann

TMCThomas

ah oke bedankt voor de info!  :) Zelf gebruik ik vaak meteociel.fr maar mis daar toch wel een beetje de EC kaarten dus zat daarom aan wetteronline premium te denken. Bedankt voor uw reactie  :D

Powered by EzPortal