di 28 sep 2021 - 22:40

Nieuws:

Na diverse meldingen omtrent het niet goed functioneren van het Forum, zijn er een aantal functies terug gezet naar de vorige versie. Dit heeft tot gevolg dat bepaalde delen van het forum momenteel in mobiele weergave niet correct worden weergegeven. Mochten er nog functies gevonden worden die niet werken dan kunnen die gemeld worden in het Forum problemen topic. https://www.meteo-service.nl/index.php?topic=4975.msg1257972;topicseen#new


Regen bij blauwe lucht?

Topic gezien door 838 bezoekers
Gestart door WeermetPutman, wo 25 feb 2015 - 04:14

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

WeermetPutman

gisteren heb ik iets raars mee gemaakt en zou graag willen weten hoe dit kan. Ik fietste vanaf Duiven naar Zevenaar (GLD). Toen ik aan het fietsen was, begon het plotseling te motregenen. Toen ik omhoog keek zag ik alleen maar blauwe lucht. In de buurt wel wat vriendelijke wolkjes maar dat was het dan ook. Ik heb dit al eens eerder mee gemaakt. Hoe kan dit?

Weerfreak 1337

Een gevalletje van een oplossende bui. Nadat een  bui zijn laatste loodjes heeft gelegd, vallen zijn laatste druppels nog een tijd na door. De lucht is soms al bijna volledig opgeklaard (meestal nog wel een melkachtig laagje bewolking). De neerslag is niet intensief meer en meestal is het ook zo weer droog.

Onweersdagen 2018: 69
vooral met Mark.

Powered by EzPortal