vr 17 sep 2021 - 03:15

Nieuws:

Na diverse meldingen omtrent het niet goed functioneren van het Forum, zijn er een aantal functies terug gezet naar de vorige versie. Dit heeft tot gevolg dat bepaalde delen van het forum momenteel in mobiele weergave niet correct worden weergegeven. Mochten er nog functies gevonden worden die niet werken dan kunnen die gemeld worden in het Forum problemen topic. https://www.meteo-service.nl/index.php?topic=4975.msg1257972;topicseen#new


Weerkaarten software

Topic gezien door 1344 bezoekers
Gestart door MetNL, zo 31 aug 2014 - 21:00

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

MetNL

Hey, ik weet niet of ik hier op de juiste plek ben maar ik wil aan jullie vragen wat de beste serversoftware is om weerkaarten te genereren en te weergeven op je website. Heeft een van jullie hier verstand van?

Alvast bedankt! :)
weercam: weathercam.bugs3.com | website: metnl.bugs3.com/website/index.html | Facebook: https://www.facebook.com/pages/MetNL | Twitter: @MeteoBeNeLux | Proffesioneel stemacteur en Voice Over |

xzaz

Wat bedoel je precies met "weerkaarten generen"?
De winter is nog niet eens begonnen!

ThaGhostNL

Het beste is om in ieder geval al te beginnen met goede hardware en server software te kiezen als een linux distro.
Voor de rest bestaat er niet echt iets wat open source software is voor het maken van kaarten. Komt er dus op neer dat het zelf coden wordt van de software. PHP, java, SQL en Google maps Api zijn daarbij de meest logische keuzes.
You know you're a geek when... You try to shoo a fly away from the monitor with your cursor. That just happened to me. It was scary.

joboy52


Powered by EzPortal