Hoofdmenu

User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Gesponsord door

Members
Total Members: 2317
Latest: Rossi68
New This Month: 2
New This Week: 4
New Today: 2
Stats
Total Posts: 140225
Total Topics: 6162
Most Online Today: 105
Most Online Ever: 3713
(ma 28 dec 2015 - 16:49)
Users Online
Members: 24
Guests: 56
Total: 80
Opgesteld op donderdag 01 december 2022 om 15.03 uur
Vandaag vooral in het westen af en toe zon.
Waarschuwingen Er zijn geen waarschuwingen.
Vanmiddag blijft het overwegend droog. Vooral in het westen laat de zon zich af en toe zien, in het oosten is het bewolkt. Het is ongeveer 7'C bij een matige wind uit noord tot noordoost. Vanavond zijn er in het noorden en westen opklaringen, in de rest van het land is het bewolkt. Het blijft overwegend droog. De noordoostenwind is zwak tot matig.
Komende nacht is het vrijwel overal droog. De minimumtemperatuur ligt rond het vriespunt. De noordoostenwind is zwak tot matig.
Morgenochtend is overwegend bewolkt, in het noorden is er af en toe zon. Het blijft droog. De wind komt uit noordoost en is matig, in het Waddengebied af en toe vrij krachtig. Morgenmiddag is het op de meeste plaatsen bewolkt. In het noordelijk kustgebied zijn er ook zonnige perioden. In het zuiden van Limburg kan wat (natte) sneeuw vallen. De maxima liggen rond 3'C. De wind is noordoost, matig, in het Waddengebied af en toe vrij krachtig. Morgenavond is er vrij veel bewolking en het blijft vrijwel overal droog. De noordoostenwind is matig, in het Waddengebied vrij krachtig, af en toe krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)
Temperatuurkaart KNMI
WIndkracht en windrichting KNMI
Neerslagradar KNMI
Neerslag KNMI Herwijnen via w33r.nl
European Storm Forecast Experiment Geen verwachting beschikbaar.
Powered by EzPortal