Hoofdmenu

+-Gesponsord door

Members
Total Members: 2344
Latest: Robbert89
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 140878
Total Topics: 6170
Most Online Today: 104
Most Online Ever: 3713
(ma 28 dec 2015 - 16:49)
Users Online
Members: 1
Guests: 12
Total: 13
Opgesteld op zondag 29 januari 2023 om 06.05 uur
Van het noorden uit af en toe motregen. Maandag enkele buien en meer wind
Waarschuwingen Er zijn geen waarschuwingen.
Vanochtend is het bewolkt. In het noorden valt er af en toe (mot)regen, aanvankelijk ook in de Achterhoek. In de loop van de ochtend gaat het ook in het westen en midden af en toe regenen. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuidwesten, aan zee is de wind matig tot vrij krachtig uit het westen. Vanmiddag is er veel bewolking en zijn er perioden met motregen. In het zuidoosten is het meest droog met mogelijk een opklaring. De maximumtemperatuur ligt tussen 3'C in het zuidoosten en 8'C aan zee. Er staat een matige wind uit zuidwest tot west, aan zee is de wind (vrij) krachtig, windkracht 5-6. Vanavond is het overwegend bewolkt en valt er nog af en toe motregen. Er staat een matige wind uit het westen. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.
Komende nacht trekt een volgend gebied met regen en motregen van noordwest naar zuidoost over het land. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 1'C in Zuid-Limburg tot 6'C langs de westkust. De westelijke wind is matig, in het noorden soms vrij krachtig. Aan zee en boven het IJsselmeer is de wind krachtig tot hard, windkracht 6-7.
Morgenochtend valt er in het zuidoosten eerst nog wat regen. Verder zijn er perioden met zon en komen er vooral in het noorden en oosten enkele buien voor, mogelijk met korrelhagel of een klap onweer. De wind draait naar west tot noordwest en wordt matig tot vrij krachtig, aan zee en boven het IJsselmeer krachtig tot hard, windkracht 6-7. In het noordelijk kustgebied kan de wind tijdelijk stormachtig zijn, windkracht 8, met daar later in de ochtend zware windstoten van 80-90 km/uur. Morgenmiddag zijn er in het oosten eerst enkele buien. Later wordt het op de meeste plaatsen droog met geregeld zon. De maximumtemperatuur ligt rond 8'C. De wind komt uit west tot noordwest en is matig tot vrij krachtig, aan zee en boven het IJsselmeer krachtig tot hard, windkracht 6-7. Aanvankelijk kunnen er langs de noordkust nog zware windstoten rond 80 km/uur voorkomen. Morgenavond is het licht tot half bewolkt en vrijwel overal droog. De wind komt uit west tot noordwest en neemt af naar zwak tot matig, aan zee en op het IJsselmeer naar matig tot vrij krachtig. (Bron: KNMI)
Temperatuurkaart KNMI
WIndkracht en windrichting KNMI
Neerslagradar KNMI
Neerslag KNMI Herwijnen via w33r.nl
European Storm Forecast Experiment Geen verwachting beschikbaar.
Powered by EzPortal