do 09 dec 2021 - 04:50

Nieuws:

Na diverse meldingen omtrent het niet goed functioneren van het Forum, zijn er een aantal functies terug gezet naar de vorige versie. Dit heeft tot gevolg dat bepaalde delen van het forum momenteel in mobiele weergave niet correct worden weergegeven. Mochten er nog functies gevonden worden die niet werken dan kunnen die gemeld worden in het Forum problemen topic. https://www.meteo-service.nl/index.php?topic=4975.msg1257972;topicseen#new


Het grote vuurwerk topic 2021-2022

Topic gezien door 372 bezoekers
Gestart door TMCThomas, di 23 nov 2021 - 14:05

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

TMCThomas

Het grote vuurwerk topic 2021-2022Het f2 vuurwerk mag dan wel (vooralsnog) verboden zijn, oud en nieuw komt er toch echt aan. Voor vele zal dit dan ook ondanks het verbod een belangrijke dag blijven, wellicht om toch wat Categorie 1 vuurwerk af te steken, gezellig rond de vuur ton, of wellicht toch naar een plaatselijke vuurwerkshow. Naarmate we dichter bij oud en nieuw komen kun je hier dan ook weer de laatste update vinden over het weer. Hier kan uiteraard ook al het op dat moment legale vuurwerk worden besproken!

Vooralsnog staan de lange termijn modellen open voor alle idee├źn, EC laat vrijwel geen afwijkingen zien in de luchtdrukverdeling.Dan nog even dit
HVLV (Het Vuurwerk Liefhebbers Verbond) is van plan een rechtszaak te starten tegen de staat om het vuurwerkverbod als nog van tafel te krijgen. Zij zijn hiervoor een crowdfunding gestart, wil je hier aan bijdragen dan vind je de link hier :https://hvlv.nl/rechtszaak/. De kans is klein maar het is uiteraard beter dan niks doen!Voor dit topic geldt uiteraard de volgende disclaimer: "geen illegale praktijken, -handel of filmpjes van zelfbouw in dit topic. Deze zullen onherroepelijk verwijderd worden."

flyineddy

Bedankt voor het topic, Thomas.
Erg jammer dat ze dit jaar wederom corona misbruiken om vuurwerk te verbieden.
Ik heb dus ook de actie van Het Vuurwerk Liefhebbers Verbond gesteund. :)
Ik verwacht niet dat het de zaak gaat veranderen, al hoop ik natuurlijk wel. We hebben immers gezien hoe hardnekkig de overheid kan zijn zelfs wanneer ze de zaken niet goed voor elkaar hebben. Maar wie niet waagt, wie niet wint.

Eddy.
Bliksems wat een gedonder.

boxer

Het F1 vuurwerk is net zo gevaarlijk als al het andere. Get is maar hoe je ermee omgaat. Ik hoop dat de Duitsers niet dezelfde beslissing nemen als vorig jaar. Dan ga ik mooi de grens over, afsteken doe ik dan wel op eigen terrein.

zwoof

CiteerHet F1 vuurwerk is net zo gevaarlijk als al het andere. Het is maar hoe je ermee omgaat. Ik hoop dat de Duitsers niet dezelfde beslissing nemen als vorig jaar. Dan ga ik mooi de grens over, afsteken doe ik dan wel op eigen terrein.
Het lijkt me echt niet dat je dat zo kan stellen. Op onderstaande link kan je het rapport over type-vuurwerk-en-letsel 2020 -2021 van het kenniscentrum voor letselpreventie  downloaden :

https://www.rijksoverheid.nl/binaries/rijksoverheid/documenten/rapporten/2021/05/14/rapport-type-vuurwerk-en-letsel-2020-2021/rapport-type-vuurwerk-en-letsel-2020-2021.pdf

Powered by EzPortal