Hoofdmenu

User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Gesponsord door

Members
Total Members: 2307
Latest: Krelis
New This Month: 1
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 139995
Total Topics: 6153
Most Online Today: 159
Most Online Ever: 3713
(ma 28 dec 2015 - 16:49)
Users Online
Members: 4
Guests: 24
Total: 28
Opgesteld op woensdag 17 augustus 2022 om 15.04 uur
Enkele regen- en onweersbuien, morgen nog kans op een enkele bui
Waarschuwingen Er zijn geen waarschuwingen.
Vanmiddag overheerst de bewolking en komen verspreid over het land buien voor, plaatselijk met onweer. In het noordoosten is later vanmiddag een zwaardere onweersbui mogelijk met kans op hagel, windstoten en plaatselijk veel neerslag. In het zuiden breekt de zon later weer af en toe door. De maximumtemperatuur ligt tussen de 20 en 23'C, in het uiterste oosten is plaatselijk nog 25 of 26'C mogelijk. Er waait boven land een zwakke tot matige wind uit noordelijke richtingen. Langs de kust is de wind soms vrij krachtig. Vanavond kunnen in het midden en noorden nog enkele (onweers)buien vallen, die aanvankelijk in het noordoosten wat zwaarder kunnen zijn. Verder wordt het op de meeste plaatsen droog en in het zuiden klaart het flink op. De wind komt uit het noorden en is boven land zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied soms vrij krachtig.
Komende nacht valt er vooral in de kustgebieden nog een enkele bui. Verder is het overwegend droog. In het zuid(oost)en is er kans op mist. De minimumtemperatuur ligt rond 16'C. Boven land is er weinig wind. Langs de kust waait een matige tot vrij krachtige wind uit het noorden.
Morgenochtend is er in het (noord)westen kans op een beetje zon, maar verder zijn er veel wolken. In de kustprovincies is er kans op een enkele lichte bui. Er staat boven land weinig wind, langs de kust waait de wind uit het noorden en is deze matig en eerst nog vrij krachtig. Morgenmiddag is er kans op een enkele bui, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. Af en toe breekt de zon door. De maximumtemperatuur ligt tussen 22'C in het westen en 26'C plaatselijk in het oosten en zuiden. Er staat een zwakke tot matige noordelijke wind. Morgenavond is het op de meeste plaatsen droog en schijnt vooral in het westen de zon geregeld. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordwesten. (Bron: KNMI)
Temperatuurkaart KNMI
WIndkracht en windrichting KNMI
Neerslagradar KNMI
Neerslag KNMI Herwijnen via w33r.nl
European Storm Forecast Experiment
Powered by EzPortal