do 09 dec 2021 - 04:45

Nieuws:

Na diverse meldingen omtrent het niet goed functioneren van het Forum, zijn er een aantal functies terug gezet naar de vorige versie. Dit heeft tot gevolg dat bepaalde delen van het forum momenteel in mobiele weergave niet correct worden weergegeven. Mochten er nog functies gevonden worden die niet werken dan kunnen die gemeld worden in het Forum problemen topic. https://www.meteo-service.nl/index.php?topic=4975.msg1257972;topicseen#new


User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Gesponsord door

Members
Total Members: 2293
Latest: JoostBouman
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 138685
Total Topics: 6122
Most Online Today: 20
Most Online Ever: 3713
(ma 28 dec 2015 - 16:49)
Users Online
Members: 1
Guests: 11
Total: 12
Opgesteld op donderdag 09 december 2021 om 00.26 uur
Opklaringen, overdag af en toe regen
Er zijn flinke opklaringen. Aan de westkust is er vooral later in de nacht meer bewolking en is een bui mogelijk. De minima liggen tussen 4°C langs de westkust en 0°C plaatselijk in het oosten. Plaatselijk kan het door bevriezing van natte weggedeelten glad worden. De wind is zuidelijk en is overwegend matig, aan de kust (vrij) krachtig.
Overdag is het half tot zwaar bewolkt en valt af en toe regen, aan de kust zijn er enkele buien. In de avond wordt het op de meeste plaatsen weer droog. De maximumtemperatuur ligt rond 5°C. De wind is zuidwestelijk, matig, aan de kust vrij krachtig.
In de nacht naar vrijdag zijn er naast wolkenvelden ook enkele opklaringen. Aan het eind van de nacht gaat het in het zuidwesten regenen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van rond het vriespunt in het oosten en noorden van het land tot 3°C in het zuidwesten en op de Wadden. De wind draait naar een zuidoostelijke richting en is overwegend matig.
Overdag trekt het regengebied langzaam noordoostwaarts. Plaatselijk valt ook natte sneeuw. In het noordoosten blijft het waarschijnlijk droog. De maxima liggen rond 3°C, in het zuidwestelijk kustgebied wordt het een graad of 7. De wind is meest matig uit oost tot zuidoost. Aan de zuidwestkust draait de wind naar noordwest en neemt toe naar krachtig tot hard. (Bron: KNMI)
Temperatuurkaart KNMI
WIndkracht en windrichting KNMI
Neerslagradar KNMI
Neerslag KNMI Herwijnen via w33r.nl
European Storm Forecast Experiment
Powered by EzPortal