di 25 jan 2022 - 04:05

Nieuws:

Na diverse meldingen omtrent het niet goed functioneren van het Forum, zijn er een aantal functies terug gezet naar de vorige versie. Dit heeft tot gevolg dat bepaalde delen van het forum momenteel in mobiele weergave niet correct worden weergegeven. Mochten er nog functies gevonden worden die niet werken dan kunnen die gemeld worden in het Forum problemen topic. https://www.meteo-service.nl/index.php?topic=4975.msg1257972;topicseen#new


Topic en Bericht regels

Topic gezien door 227 bezoekers
Gestart door ThaGhostNL, za 24 dec 2016 - 22:48

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

ThaGhostNL

Om alles in goede banen te leiden zijn er op dit board aanvullende regels van toepassing.


  • Het plaatsen van beeldmateriaal en teksten waarin illegale handel, zelfbouw, modificaties, onjuist of onverantwoordelijk gebruik van vuurwerk in alle categorie├źn zijn te zien, zijn uitdrukkelijk verboden.
  • Het aanbieden en/of handelen in alle categorie├źn vuurwerk is niet toegestaan.
  • Ga respectvol met elkaar om en wees duidelijk in je omschrijvingen, zodat er geen verwarring kan ontstaan in je bedoelingen.

Bij het negeren van de bovenstaande regels, zullen de betreffende topics en/of bericht(en) onherroepelijk worden verwijderd en wordt de poster per DM gewaarschuwd.

In dit board is het volgende voor de leden toegestaan;

  • Topics openen.
  • Polls openen.
  • Reacties plaatsen

Veel plezier!
ThaGhostNL
My brain is like my internet browser. I got like 19 tabs open, 3 of them are glitching and where the fuck is that music comming from.

Powered by EzPortal