Hoofdmenu

+-Gesponsord door

Members
Total Members: 2344
Latest: Robbert89
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 140919
Total Topics: 6170
Most Online Today: 109
Most Online Ever: 3713
(ma 28 dec 2015 - 16:49)
Users Online
Members: 1
Guests: 95
Total: 96
Opgesteld op maandag 06 februari 2023 om 03.49 uur
Vannacht en vanochtend plaatselijk mist
Waarschuwingen Er zijn geen waarschuwingen.
Vannacht is het droog. Plaatselijk komt mist voor. De minimumtemperaturen liggen tussen -2'C in het oosten en 6'C aan de noordkust. Er staat weinig wind, alleen aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noorden.
Vanochtend komt er plaatselijk mist voor, die in de tweede helft van de ochtend oplost. Verder zijn er zonnige perioden en het blijft droog. Er staat weinig wind. Aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noorden. Vanmiddag is het licht tot half bewolkt. In het oosten en zuidoosten is er meer bewolking, maar het blijft waarschijnlijk droog. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 8'C. Er steekt een matige wind op uit het noordoosten. Vanavond blijft het droog. In het noorden ontstaat plaatselijk mist. Er staat boven land weinig wind. Aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit oost tot zuidoost.
Komende nacht ontstaat op meer plaatsen mist. De minimumtemperatuur ligt tussen plaatselijk -5'C in het oosten en +2'C aan zee. Er staat weinig wind. Aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit zuidelijke richtingen.
Morgenochtend begint met plaatselijk mist in vooral het noordwesten. De mist lost in de tweede helft van de ochtend op. Verder is het zonnig, al komt er verspreid over het land wat bewolking voor die naar het noordwesten trekt. Er staat weinig wind. Aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit zuidelijke richtingen. Morgenmiddag is het in het noorden en noordwesten half tot zwaar bewolkt. Elders is het zonnig. De maximumtemperatuur ligt rond 5'C. Er staat weinig wind. Aan de noordwest- en noordkust staat een matige wind uit het zuidwesten. Morgenavond is het in het Waddengebied half tot zwaar bewolkt. Elders is het onbewolkt. Er is weinig wind. (Bron: KNMI)
Temperatuurkaart KNMI
WIndkracht en windrichting KNMI
Neerslagradar KNMI
Neerslag KNMI Herwijnen via w33r.nl
European Storm Forecast Experiment Geen verwachting beschikbaar.
Powered by EzPortal