di 25 jan 2022 - 04:22

Nieuws:

Na diverse meldingen omtrent het niet goed functioneren van het Forum, zijn er een aantal functies terug gezet naar de vorige versie. Dit heeft tot gevolg dat bepaalde delen van het forum momenteel in mobiele weergave niet correct worden weergegeven. Mochten er nog functies gevonden worden die niet werken dan kunnen die gemeld worden in het Forum problemen topic. https://www.meteo-service.nl/index.php?topic=4975.msg1257972;topicseen#new


User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Gesponsord door

Members
Total Members: 2303
Latest: Wazquen
New This Month: 1
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 139214
Total Topics: 6126
Most Online Today: 24
Most Online Ever: 3713
(ma 28 dec 2015 - 16:49)
Users Online
Members: 0
Guests: 18
Total: 18
Opgesteld op maandag 24 januari 2022 om 23.44 uur
Bewolkt, vannacht in het zuiden ook opklaringen
Vannacht is het op de meeste plaatsen bewolkt, maar in het zuiden is er eerst weinig bewolking. In de opklaringen is het nevelig met enkele mistbanken. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 5°C in het Waddengebied tot -4°C plaatselijk in het zuiden. Het is nagenoeg windstil, alleen in het noordelijk kustgebied staat er een zwakke tot matige zuidwestenwind.
Overdag is het bewolkt, maar wel droog. De maximumtemperatuur ligt rond 4°C. In de zuidelijke helft van het land staat er amper wind, in de noordelijke helft is de wind zwak zuidwestelijk.
In de nacht naar woensdag is het bewolkt en nagenoeg overal droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van rond het vriespunt in het uiterste zuidoosten tot 4°C in het noordwesten. Boven land staat er een zwakke zuidwestenwind, langs de kust staat er een matige westelijke wind.
Woensdag overdag is het bewolkt en in het noorden valt soms wat lichte regen. De maxima lopen uiteen van 3°C in het zuidoosten tot 7°C in het noordwesten. De wind wordt geleidelijk overal west en neemt boven land toe naar matig, langs de kust naar vrij krachtig. (Bron: KNMI)
Temperatuurkaart KNMI
WIndkracht en windrichting KNMI
Neerslagradar KNMI
Neerslag KNMI Herwijnen via w33r.nl
European Storm Forecast Experiment Geen verwachting beschikbaar.
Powered by EzPortal