Aan alles komt een eind

Topic gezien door 2165 bezoekers
Gestart door Marsel, zo 23 sep 2018 - 20:48

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

dennis089

Heej Marsel,

Ook ik heb jaren (volgens mij ergens rond 2010 aangehaakt op de burensite destijds) van jou enthousiasme, kennis en toewijding mogen genieten op dit forum. Mede door jullie heb ik een soort passie gekregen voor die bijzondere 'explosieve' dagen en als een soort coast guard (the guardian, topfilm!) gingen wij op pad terwijl de rest van het volk de toevlucht naar binnen zocht. Ik kan me nog één situatie heel levendig herinneren, ik weet niet meer welk jaar, (paar jaar geleden) tijdens pinkpop dat er een hele hevige bui destijds over Limburg trok. Dat was de situatie en complex dat het meeste indruk op mij heeft geleverd door alle jaren. Misschien dat de echte profi's hier nog het jaar en de maand kunnen. Was zover ik weet een van de weinige onweersmomenten voor Limburg dat jaar.

Nu terug naar jou. Heel erg bedankt voor al je tijd en inzet voor ons hier. Je deed dit volledig zonder eigen belang en kon ons allemaal zeer boeien met jou uiteenzettingen die zeker de laatste jaren niet onder deden voor welk ander lid dat ons van informatie heeft verschaft door de jaren. Voor mij stond je op gelijke hoogte en zeker de laatste twee jaar op hogere hoogte dan enig ander moderatie en beheerder lid hier. Eigenlijk had je misschien zelfs wel zonder het door te hebben de draad opgepikt die Jan hier helaas achter had gelaten. De manier waarop vind ik nog altijd jammer, en zeker ook zoals het destijds met Johann verliep. Dit had anders gemoeten. Maar goed gedane zaken.

Het ga je goed. Ik vind het fijn dat je nog blijft als lid want ook ik ken die gevoelens dat het forum wat minder op de voorgrond staat, maar af en toe kom je wel nog eens langs. Dat zie je tevens aan mij dat ik je bericht eerst na drie dagen zie. Ahoewel dit ook gewoonweg te maken heeft met het feit dat ik maandag tot donderdag niet thuis achter mijn eigen pc zit.

Ik hoop dat je misschien nog iets hebt gehad aan dat bericht een tijd geleden over de opleiding enzo. Mocht je ooit nog eens een vraag of gesprek willen dan ben ik altijd bereikbaar voor jou. Dankjewel Marsel!
Hoensbroek, Zuid Limburg (werk) - Hückelhoven, NRW Duitsland (woon)
Onweersdagen 2017: 4. // Onweersdagen 2018: 6. // Onweersdagen 2020: 1.

JerryL

Per toeval zie ik dit bericht.... even een ''what the fuck'' momentje. Natuurlijk snap ik het. Je stak onwijs veel tijd in je posts, en als deze dan vervolgens door een handvol mensen wordt gelezen dan is het begrijpelijk dat je jezelf de vraag stelt; ben ik een dagboek aan het bijhouden of zijn er meer die dit lezen?

Ik hoop dat je actief blijft op het forum. En wellicht slinger je nog zo nu en dan eens wat op het forum. Ik dank je in elk geval voor alle bijdragen en de gezellige tijden.

Het wordt leeg zo. Jan van Ooijen weg, Johann weg.... jij niet weg maar minder actief. Er springt wellicht wel weer iemand in dat gat, maar ieder heeft zo z'n schwung, en die van jou kan ik heel goed handelen.

Groet Jermine

Marsel

Beste mensen, ik val wellicht in herhaling maar het blijft hartverwarmend om jullie reacties te lezen.  :)

@Dennis
Ik heb je bericht zeer zeker ontvangen en gelezen. Dank daarvoor!

Reutel

Wauw! Het moet wel een legendarisch heftige horrorwinter worden 2018/2019 als Marcel nu al in de eeuwige winterslaap verdwijnt!!  ;D

Marcel bedankt voor alle deskundige wijsheid en gezelligheid, het was een leuke tijd! Ik wens jou en je dierbaren alle goed toe in de toekomst.

Kermisspin

Ook hier ontzettend genoten van jouw uitgebreide posten en uitleg.

Ik ben niet heel erg actief hier op het forum maar heb altijd meegelezen.

Marsel, veel succes in de toekomst en iedereen die daar mee te maken heeft!!!

Groet'n en veul gouds oet Grunn'

:)
Volvo for life!

Mike25

Marsel, helaas weer een topper die stopt :-\ ik wil je wel bedanken voor alle bijdragen die je ons geleverd hebt in al die jaren ;) wel fijn dat je lid blijft :)

Marcellang

Joh, d

Dat is dus het nadeel van een winterman   ;)
Als je het nog leest, het beste gewenst !

Bedankt en groetjes van een andere Marsel  :D
Hier met die sneeuwdump !!!!!!
Weer terug in NL.........

Powered by EzPortal