Hoofdmenu

User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Gesponsord door

Members
Total Members: 2309
Latest: WEERMAN014
New This Month: 1
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 140077
Total Topics: 6156
Most Online Today: 184
Most Online Ever: 3713
(ma 28 dec 2015 - 16:49)
Users Online
Members: 0
Guests: 43
Total: 43
Opgesteld op zaterdag 24 september 2022 om 22.00 uur
Vanavond in het zuidoosten (mot)regen, morgen perioden met zon
Waarschuwingen Er zijn geen waarschuwingen.
Vanavond valt er vooral in het zuidoosten nog af en toe regen of motregen. In het westen en noorden zijn er brede opklaringen en is het op de meeste plaatsen droog. Boven land is er weinig wind, aan zee staat een matige wind uit een noordelijke richting.
Komende nacht valt in het zuidoosten af en toe nog lichte (mot)regen. In de kustgebieden kan een bui vanaf zee binnendrijven. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 6'C in langdurige opklaringen tot 12'C in het Waddengebied. De wind komt uit het noorden en is zwak tot matig, eerst aan zee en op het IJsselmeer mogelijk nog vrij krachtig.
Morgenochtend is het in het zuidoosten eerst nog bewolkt met mogelijk wat regen. Elders schijnt de zon af en toe en valt er in de kustprovincies een enkele lichte bui. De noordelijke wind is zwak tot matig. Morgenmiddag is de zon van tijd tot tijd te zien en valt er vooral in het noorden en westen een enkele lichte bui. De middagtemperatuur komt rond 16'C uit. De wind draait van noord naar noordwest en is zwak tot matig. Morgenavond zijn er opklaringen, maar vanuit het westen neemt in de loop van de avond de bewolking toe. In het westen kan ook een enkele bui van zee binnendrijven. Verder is het droog. De wind draait naar west tot zuidwest en is zwak tot matig. (Bron: KNMI)
Temperatuurkaart KNMI
WIndkracht en windrichting KNMI
Neerslagradar KNMI
Neerslag KNMI Herwijnen via w33r.nl
European Storm Forecast Experiment
Powered by EzPortal