Hoofdmenu

User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Gesponsord door

Members
Total Members: 2306
Latest: Dirk1960
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 139800
Total Topics: 6146
Most Online Today: 24
Most Online Ever: 3713
(ma 28 dec 2015 - 16:49)
Users Online
Members: 0
Guests: 29
Total: 29
Opgesteld op donderdag 30 juni 2022 om 00.46 uur
In de middag en avond regen, in het noorden en oosten onweersbuien
Waarschuwingen Later in de middag en in de avond onweersbuien in het noorden en oosten (code geel).
Vannacht is het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 13'C in het zuidwesten en 17'C in het noordoosten. Er is weinig wind.
Vanochtend is de zon vaak te zien en is het nog droog. In het zuidwesten raakt het later bewolkt. Er is weinig wind. Vanmiddag regent het in het zuidwesten en deze regen breidt zich uit naar het midden. Elders is het eerst nog droog. In de tweede helft van de middag gaan er vooral in het noorden en oosten (onweers)buien ontstaan. Bij deze onweersbuien is er vooral in het oosten kans op windstoten van 60-70 km/uur, veel regen in korte tijd en hagel. Er is een groot verschil in temperatuur. In het westen wordt het maximaal 20'C, in het oosten 29'C. In de tweede helft van de middag koelt het overal af. Er is eerst weinig wind, in de loop van de middag wordt de wind matig uit een westelijke richting. Vanavond regent het op veel plaatsen. In het noorden en oosten komt daarbij ook onweer voor en is er plaatselijk sprake van windstoten van 60-70 km/uur, veel regen in korte tijd en mogelijk ook hagel. In de tweede helft van de avond wordt het in het westen en zuiden droog. De wind komt uit het westen en is matig.
Komende nacht trekt de regen naar het noordoosten weg en wordt het op steeds meer plaatsen droog. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 13'C. De zuidwestenwind is zwak tot matig, aan zee soms vrij krachtig.
Morgenochtend is het op de meeste plaatsen droog. Er is af en toe zon. De zuidwestenwind is matig, aan de westkust af en toe krachtig, windkracht 6. Morgenmiddag is de zon geregeld te zien en kan er een enkele bui voorkomen. De maximumtemperatuur ligt rond de 20'C. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en boven het IJsselmeer af en toe krachtig, windkracht 6. Morgenavond is het op de meeste plaatsen droog en verdwijnt vrijwel alle bewolking. De zuidwestenwind is zwak tot matig, aan zee af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)
Temperatuurkaart KNMI
WIndkracht en windrichting KNMI
Neerslagradar KNMI
Neerslag KNMI Herwijnen via w33r.nl
European Storm Forecast Experiment Geen verwachting beschikbaar.
Powered by EzPortal