Hoofdmenu

User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Gesponsord door

Members
Total Members: 2306
Latest: Dirk1960
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 139974
Total Topics: 6151
Most Online Today: 30
Most Online Ever: 3713
(ma 28 dec 2015 - 16:49)
Users Online
Members: 0
Guests: 13
Total: 13
Opgesteld op zaterdag 13 augustus 2022 om 00.03 uur
Tropisch warm en veel zon
Waarschuwingen Code geel is van kracht vanwege aanhoudende hitte.
Vannacht is het droog. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 17'C, maar in stedelijk gebied blijft het 20'C of hoger. Er is weinig wind.
Vanochtend is er volop zon. Het blijft droog. De wind komt uit het zuidoosten en is zwak tot matig. Vanmiddag blijft het droog. Het is op veel plaatsen zonnig, in het oosten van het land komt later ook wat bewolking voor. De maximumtemperatuur ligt tussen de 30'C in het noorden en 33'C plaatselijk in het zuiden van het land. De wind, die uit het zuidoosten waait is zwak tot matig. Vanavond is er weinig of geen bewolking en blijft het opnieuw lang warm. Het is droog. De wind komt uit het oosten en is zwak tot matig.
Komende nacht blijft het droog. Het wordt een warme nacht met een minimumtemperatuur rond 20'C. De wind is zwak tot matig en waait uit het oosten.
Morgenochtend is er veel zon en het is droog. De wind komt uit het oosten en neemt toe naar matig. Morgenmiddag is het op de meeste plaatsen droog, maar aan het einde van de middag kan er in het noordoosten een onweersbui ontstaan. Bij een onweersbui is kans windstoten rond 60 km/uur. De maximumtemperatuur ligt tussen de 30'C in het noorden en 33'C plaatselijk in het zuiden van het land. De wind is matig en komt uit het zuidoosten. Morgenavond kunnen er in het noorden en oosten enkele onweersbuien voorkomen. Elders blijft het droog en schijnt de zon nog. De wind komt uit het oosten en is zwak tot matig. (Bron: KNMI)
Temperatuurkaart KNMI
WIndkracht en windrichting KNMI
Neerslagradar KNMI
Neerslag KNMI Herwijnen via w33r.nl
European Storm Forecast Experiment Geen verwachting beschikbaar.
Powered by EzPortal