di 25 jan 2022 - 03:43

Nieuws:

Na diverse meldingen omtrent het niet goed functioneren van het Forum, zijn er een aantal functies terug gezet naar de vorige versie. Dit heeft tot gevolg dat bepaalde delen van het forum momenteel in mobiele weergave niet correct worden weergegeven. Mochten er nog functies gevonden worden die niet werken dan kunnen die gemeld worden in het Forum problemen topic. https://www.meteo-service.nl/index.php?topic=4975.msg1257972;topicseen#new


Oostenrijk had geweldig wintersportseizoen

Topic gezien door 849 bezoekers
Gestart door Jan van Ooijen, ma 16 apr 2012 - 23:18

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Jan van Ooijen

Oostenrijk had geweldig wintersportseizoen

Oostenrijk kan, dankzij de grote hoeveelheid sneeuw, terugkijken op een zeer geslaagd wintersportseizoen. Daarmee staat 2011/2012 op de derde plaats van beste seizoenen ooit. Terwijl de Zwitserse media berichten over de tegenvallende omzetresultaten van de nationale skigebieden, meldt het Oostenrijkse nieuwsstation ORF dat Vorarlberg dankzij de vele sneeuw kan terugkijken op een zeer geslaagd seizoen met een omzetstijging van 2,9 procent. In Vorarlberg deden vooral de kleine skigebieden, die meer dagjesmensen uit de regio trokken, opvallend goede zaken. Gemiddeld leverde het ze een omzetstijging van 6,6 procent op.

Salzburg
Ook in Salzburg kunnen ze terugkijken op een succesvol seizoen. Tot eind februari 2012 zijn meer dan 10 miljoen overnachtingen geboekt, 4 procent meer dan vorig jaar. Tijdens het Paasweekend waren veel skioorden zoals Saalbach-Hinterglemm nog goed volgeboekt. Enige nuancering is hier echter op z'n plaats. Hoteliers klagen namelijk al jaren over een dalende omzet vanwege stijgende energiekosten.

Bron Telegraaf
Enjoy the weather, it's the only weather you've got!

Powered by EzPortal