Hoofdmenu

User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Gesponsord door

Members
Total Members: 2308
Latest: Jandeventer71
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 139999
Total Topics: 6153
Most Online Today: 107
Most Online Ever: 3713
(ma 28 dec 2015 - 16:49)
Users Online
Members: 8
Guests: 17
Total: 25
Opgesteld op vrijdag 19 augustus 2022 om 08.50 uur
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Waarschuwingen Er zijn geen waarschuwingen
Vanochtend is er vooral in het oosten eerst flink wat zon. Van het westen uit komt er echter meer bewolking. De wind is zwak tot matig en komt uit het zuidwesten. Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt en ontstaan er enkele buien, plaatselijk mogelijk met onweer en veel regen in korte tijd. De middagtemperatuur ligt langs de kust rond 22'C, in het oosten en zuidoosten wordt het 26'C. De wind is matig en komt eerst uit het zuidwesten, vanaf halverwege de middag uit het westen. Vanavond is het half tot zwaar bewolkt. Vooral in de oostelijke helft komen nog enkele buien voor, met daarbij een kleine kans op onweer. Landinwaarts staat er weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer waait een matige wind uit een westelijke richting.
Komende nacht is het op de meeste plaatsen droog. Plaatselijk kan mist ontstaan. De minimumtemperatuur is ongeveer 14'C. Er staat niet veel wind.
Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt met vooral in het westen kans op een bui. Er staat weinig wind, aan de kust is de wind matig uit het zuidwesten. Morgenmiddag zijn er perioden met zon. Het blijft meest droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 20'C langs de kust tot plaatselijk 25'C in het zuidoosten. De wind is matig en komt uit het westen. Morgenavond is het licht bewolkt. Het blijft droog. Aan de kust staat een matige wind uit het westen. Landinwaarts is er weinig wind. (Bron: KNMI)
Temperatuurkaart KNMI
WIndkracht en windrichting KNMI
Neerslagradar KNMI
Neerslag KNMI Herwijnen via w33r.nl
European Storm Forecast Experiment
Powered by EzPortal