Hoofdmenu

+-Gesponsord door

Members
Total Members: 2351
Latest: lettinkj@gmail.com
New This Month: 2
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 141464
Total Topics: 6179
Most Online Today: 75
Most Online Ever: 3713
(ma 28 dec 2015 - 16:49)
Users Online
Members: 3
Guests: 33
Total: 36
Opgesteld op dinsdag 30 mei 2023 om 18.03 uur
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Waarschuwingen Er zijn geen waarschuwingen.
Vanavond is het in het zuiden onbewolkt, in het noorden en midden lossen de wolkenvelden geleidelijk op. Het blijft droog. De noordoostenwind is meest matig, langs de westkust vrij krachtig, langs de zuidwestkust mogelijk krachtig, 6 Bft.
Komende nacht is het droog. In het noorden en oosten komt er plaatselijk mist voor. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 5'C in het noordoosten tot plaatselijk 10'C in het zuidoosten. De noordoostenwind is overwegend matig, in het noordoosten staat weinig wind.
Morgenochtend is het zonnig, alleen in het Waddengebied drijft er soms bewolking vanaf zee binnen. Er staat een matige noordoostenwind. Morgenmiddag zijn er flinke zonnige perioden, al blijft het noordelijk kustgebied gevoelig voor bewolking vanaf zee. Met maximumtemperaturen van 18 tot 25'C wordt het een stuk warmer, alleen op de Wadden blijft het met 15'C koel. De noordoostenwind is matig, langs de westkust vrij krachtig tot krachtig, 5-6 Bft. Morgenavond is het in het Waddengebied vrij bewolkt, elders is het helder. Het blijft droog. (Bron: KNMI)
Temperatuurkaart KNMI
WIndkracht en windrichting KNMI
Neerslagradar KNMI
Neerslag KNMI Herwijnen via w33r.nl
European Storm Forecast Experiment Geen verwachting beschikbaar.
Powered by EzPortal