Hoofdmenu

User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Gesponsord door

Members
Total Members: 2309
Latest: WEERMAN014
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 140090
Total Topics: 6159
Most Online Today: 114
Most Online Ever: 3713
(ma 28 dec 2015 - 16:49)
Users Online
Members: 1
Guests: 104
Total: 105
Opgesteld op woensdag 05 oktober 2022 om 14.11 uur
Half tot zwaar bewolkt. Tot de avond droog. Veel wind
Waarschuwingen Er zijn geen waarschuwingen.
Vanmiddag blijft het nog droog en is de zon in het zuiden en oosten te zien. De middagtemperaturen lopen uiteen van 16'C aan zee tot 20'C in het zuidoosten. De wind komt uit het zuidwesten en is vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig tot hard, windkracht 6-7. Vanavond is het bewolkt en in het westen valt regen, later ook in het oosten. De wind komt uit het zuidwesten en is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig tot hard, windkracht 6-7. Boven de Wadden kunnen er zware windstoten tot 80 km/uur voorkomen. In de tweede helft van de avond gaat de wind uit het westen waaien.
Komende nacht kunnen er in het Waddengebied enkele buien voorkomen, met daarbij kans op windstoten tot 75 km/uur. In de rest van het land wordt het droog. De minimumtemperaturen liggen tussen 8'C in het binnenland tot 13'C aan zee. De wind neemt wat af. Er waait een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige tot krachtige wind uit het westen. In het Waddengebied is de wind eerst nog hard, windkracht 7.
Morgenochtend is het zonnig en droog. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het westen. In het Waddengebied is de wind aanvankelijk krachtig, windkracht 6. Morgenmiddag is het zonnig, al ontstaat er in de zuidoostelijke helft ook wat bewolking. Het blijft droog. De maximumtemperatuur ligt rond 17'C. De wind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig en waait uit het zuidwesten. Morgenavond is het licht bewolkt en droog. In de noordwestelijke helft van het land waait een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het zuidwesten. Elders is er weinig wind. (Bron: KNMI)
Temperatuurkaart KNMI
WIndkracht en windrichting KNMI
Neerslagradar KNMI
Neerslag KNMI Herwijnen via w33r.nl
European Storm Forecast Experiment Geen verwachting beschikbaar.
Powered by EzPortal