Zomer discussietopic 2019

Topic gezien door 61338 bezoekers
Gestart door ThaGhostNL, ma 17 jun 2019 - 23:36

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

TMCThomas

ja die nazomer gaat er wel komen denk ik, in het zuidoosten gaat de pluim zelfs weer richting de 30 graden!


TMCThomas

Invloed van de zee op de temperatuur is ook goed te zien in deze tijd van het jaar


AFTH14

In de middag klaart en warmt het telkens toch heerlijk op, prima weertje hoor!

Armand

We zijn alweer bijna halverwege september en het hete einde van deze zomer lijkt alweer lang geleden. September verloopt tot dusver ook redelijk normaal, af en toe wat nazomerachtige middagen en zonder echte herfstdagen. Komend weekend worden we opnieuw getrakteerd op een zeer aangenaam weertype dankzij een opbouwend hogedrukgebied en daarmee een aflandige stroming:In Zuid-Europa op veel plekken zomerse en tropische temperaturen. Alleen in Zuidoost Spanje blijft het met name morgen nog flink hozen met opnieuw heel veel overlast voor de inwoners van de gebieden rondom Alicante en Valencia.

Bij ons en ook in onze wijde omgeving blijft het komend weekend droog en zonnig. Zaterdag een aangename 20 graden, zondag nog wat warmer met 21-24 graden. Een prima weekend om nog even van de zon en warmte te genieten!

Volgende week draait de wind al snel naar meer noordelijke richtingen als het hoog zich meer verplaatst richting de Noordzee:Het wordt dan weer wat kouder met 15-18 graden doorgaans, waarbij er alsnog wel ruimte voor de zon aanwezig is (beetje afhankelijk van de positionering van de kern van het hoog). Mogelijk trekt het hoog daarna weer even terug naar het Europese vasteland en wordt het opnieuw weer warmer, maar dat blijft voorlopig nog even onzeker. We krijgen in elk geval een mooi weekend voor de boeg!

flyineddy

Heerlijke dag vandaag om een stukje te fietsen. Lekkere temperatuur, ook weer niet te warm. Was wel wat wind, maar daar viel nog goed tegenin te fietsen.

Aan het eind van de middag nog even lekker in het zonnetje bij het lokale kart circuit (Pottendijk) staan te kijken. Er waren op dat moment een paar kart-coureurs aan het trainen. :)

Eddy.
Bliksems wat een gedonder.

Global warming

Prachtige nazomer met nog warme en zelfs zomerse dagen in de verwachting. September de nieuwe zomermaand. Top!

AFTH14

Citaat van: Global warming op zo 15 sep 2019 - 00:19Prachtige nazomer met nog warme en zelfs zomerse dagen in de verwachting. September de nieuwe zomermaand. Top!
Oh ja, ik dacht dat het na vandaag een stuk minder zou worden...nu inderdaad prima!

TMCThomas

Was een koud nachtje vanacht, vorst aan de grond!


TMCThomas

Opnieuw een koude nacht, -1.6 op 10cm in twente. Word het niet eens tijd voor het herfst discussietopic :)


Armand

Citaat van: TMCThomas op do 19 sep 2019 - 09:59Word het niet eens tijd voor het herfst discussietopic :)


Heb je helemaal gelijk in. Bij mij persoonlijk is het momenteel vrij druk na het begin van een nieuw studiejaar dat veel tijd eist. Morgen of zaterdag heb ik even tijd en zal het herfst discussietopic geschreven en geopend worden. Helaas met wat vertraging, maar nog voor het begin van de astronomische herfst ;)


maxzz

Citaat van: TMCThomas op do 19 sep 2019 - 09:59Opnieuw een koude nacht, -1.6 op 10cm in twente. Word het niet eens tijd voor het herfst discussietopic :)

Ik denk dat het wintertopic zelfs al geopend kan worden.
De Britse tabloits voorspellen de koudste winter in 30 jaar
(alweer :-) )
Groeten,
Richard

Armand

We gaan verder in het herfst discussietopic 2019! ;)

Herfst discussietopic 2019

Dit zomer discussietopic zal bij deze ook gesloten worden nu

Powered by EzPortal