Hoofdmenu

+-Gesponsord door

Members
Total Members: 2328
Latest: smol
New This Month: 13
New This Week: 4
New Today: 0
Stats
Total Posts: 140262
Total Topics: 6162
Most Online Today: 152
Most Online Ever: 3713
(ma 28 dec 2015 - 16:49)
Users Online
Members: 19
Guests: 58
Total: 77
Opgesteld op dinsdag 06 december 2022 om 14.51 uur
Vooral in de noordwestelijke helft buien
Waarschuwingen Er zijn geen waarschuwingen van kracht.
Vanmiddag is het zwaar bewolkt met vooral in de noordwestelijke helft enkele buien. De middagtemperatuur ligt rond 7'C. De wind komt uit west en is zwak tot matig. Vanavond komen er enkele buien voor. In het zuidoosten is er kans op mist. De wind komt uit west tot noordwest en is zwak tot matig, aan zee af en toe vrij krachtig.
Komende nacht komen er enkele buien voor en is er in het zuidoosten kans op mist. De minimumtemperatuur ligt rond 2'C. Landinwaarts is de wind zwak tot matig uit het westen. Aan zee komt de wind uit noord tot noordwest en is daar vrij krachtig, in het noordelijk kustgebied af en toe krachtig, windkracht 6.
Morgenochtend komen er buien voor. Af en toe klaart het even op. Er staat weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer staat een matige tot vrij krachtige wind uit het noordwesten. In het Waddengebied kan de wind soms krachtig zijn, windkracht 6. Morgenmiddag zijn er buien. Er is een kleine kans op natte sneeuw en soms schijnt de zon even. De maximumtemperatuur komt uit rond 6'C. Er staat een matige wind uit het noordwesten. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig. In het zuiden is er weinig wind. Morgenavond blijven er buien voorkomen. Er komt weinig wind te staan, alleen in het noorden en aan zee staat een matige wind uit het westen. (Bron: KNMI)
Temperatuurkaart KNMI
WIndkracht en windrichting KNMI
Neerslagradar KNMI
Neerslag KNMI Herwijnen via w33r.nl
European Storm Forecast Experiment Geen verwachting beschikbaar.
Powered by EzPortal