Hoofdmenu

User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Gesponsord door

Members
Total Members: 2309
Latest: WEERMAN014
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 140090
Total Topics: 6159
Most Online Today: 38
Most Online Ever: 3713
(ma 28 dec 2015 - 16:49)
Users Online
Members: 1
Guests: 35
Total: 36
Opgesteld op maandag 03 oktober 2022 om 15.25 uur
Half tot zwaar bewolkt en droog
Waarschuwingen Er zijn momenteel geen waarschuwingen.
Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt en droog. De middagtemperatuur komt uit rond 17'C. Er staat weinig wind. Vanavond zijn er enkele opklaringen en blijft het droog. Er is weinig wind. In de kustgebieden staat plaatselijk een matige wind uit richtingen tussen zuidwesten en west.
Komende nacht is het droog en vooral in het zuidwesten is er kans op mist. De minimumtemperaturen liggen tussen 12'C aan de kust en plaatselijk 5'C landinwaarts. Er is boven land weinig wind, maar aan de kust staat een matige wind uit het zuidwesten.
Morgenochtend lost de eventuele mist op en is er veel zon. De wind uit het zuidwesten neemt toe naar matig, aan de noordwestkust naar (vrij) krachtig, windkracht 5 of 6. Morgenmiddag neemt in het westen de bewolking geleidelijk toe. Verder is het zonnig en het blijft droog. De maximumtemperaturen liggen rond 18'C. De wind waait uit het zuidwesten en is matig, aan de noordwestkust (vrij) krachtig, windkracht 5 of 6. Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt en blijft het vrijwel overal droog. Er staat een matige wind, aan de kust een (vrij) krachtige wind uit het zuidwesten, windkracht 5 of 6.(Bron: KNMI)
Temperatuurkaart KNMI
WIndkracht en windrichting KNMI
Neerslagradar KNMI
Neerslag KNMI Herwijnen via w33r.nl
European Storm Forecast Experiment Geen verwachting beschikbaar.
Powered by EzPortal