vr 17 sep 2021 - 02:16

Nieuws:

Na diverse meldingen omtrent het niet goed functioneren van het Forum, zijn er een aantal functies terug gezet naar de vorige versie. Dit heeft tot gevolg dat bepaalde delen van het forum momenteel in mobiele weergave niet correct worden weergegeven. Mochten er nog functies gevonden worden die niet werken dan kunnen die gemeld worden in het Forum problemen topic. https://www.meteo-service.nl/index.php?topic=4975.msg1257972;topicseen#new


User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Gesponsord door

Members
Total Members: 2293
Latest: JoostBouman
New This Month: 2
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 138326
Total Topics: 6097
Most Online Today: 16
Most Online Ever: 3713
(ma 28 dec 2015 - 16:49)
Users Online
Members: 0
Guests: 8
Total: 8
Opgesteld op vrijdag 17 september 2021 om 00.23 uur
Wolkenvelden en mist, overdag af en toe zon en een enkele bui
Vannacht zijn er aanvankelijk brede opklaringen en ontstaat er op veel plaatsen nevel of (dichte) mist. Van het westen uit neemt de bewolking toe en zal een deel van de mist weer oplossen. Mogelijk dat er in het noorden dan plaatselijk wat lichte regen valt. Aan het einde van de nacht bereikt een mistgebied het zuidwesten van het land. De minimumtemperatuur ligt rond 11°C. De zwakke wind komt uit richtingen tussen zuid en west.
Vanochtend lost de mist op en is het wisselend bewolkt. Met name in de noordelijke helft van het land valt er lichte regen of motregen, in de middag ontstaan daar enkele buien. In de avond wordt het droog. De middagtemperatuur varieert van 18°C in het noorden tot 22°C in het zuiden van het land. De zwakke wind komt overwegend uit een zuidwestelijke richting.
In de nacht naar zaterdag zijn er in het noordoosten wolkenvelden, elders zijn er brede opklaringen en kan er op uitgebreide schaal (dichte) mist ontstaan. De minima lopen uiteen van 13°C in het noorden tot lokaal 8°C op plaatsen waar het breed opklaart, bij een zwakke en variabele wind.
Zaterdagochtend lost de mist geleidelijk op en zijn er flinke zonnige perioden. In de middag ontstaan er stapelwolken, maar het blijft droog. De maxima lopen uiteen van 19°C in het noorden tot 23°C in het zuiden, bij een zwakke, langs de kust mogelijk matige, zuidoost- tot oostenwind. (Bron: KNMI)
Temperatuurkaart KNMI
WIndkracht en windrichting KNMI
Neerslagradar KNMI
Neerslag KNMI Herwijnen via w33r.nl
European Storm Forecast Experiment
Powered by EzPortal