Hoofdmenu

User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Gesponsord door

Members
Total Members: 2306
Latest: Dirk1960
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 139798
Total Topics: 6146
Most Online Today: 71
Most Online Ever: 3713
(ma 28 dec 2015 - 16:49)
Users Online
Members: 2
Guests: 25
Total: 27
Opgesteld op woensdag 29 juni 2022 om 15.28 uur
Veel zon en zomers warm, donderdag later (onweers)buien
Waarschuwingen Donderdag later in de middag en in de avond onweersbuien in het noorden en oosten (code geel).
Vanmiddag wisselen zon en wolken elkaar af. Het blijft droog. Het wordt zomers warm met temperaturen tussen 24 en 28'C. De wind is matig uit het zuidoosten. In het westen waait de wind vanaf de zee en en zorgt daar voor afkoeling. Vanavond is het half bewolkt en blijft het op de meeste plaatsen droog. Er is weinig wind.
Komende nacht is het vrijwel overal droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 13'C in het zuidwesten en 17'C in het noordoosten. Er is weinig wind.
Morgenochtend is de zon vaak te zien en is het nog droog. In het zuidwesten raakt het bewolkt. Er is weinig wind. Morgenmiddag regent het in de zuidwesten, elders is het nog droog. In de tweede helft van de middag gaan er (onweers)buien ontstaan. Bij deze onweersbuien is er kans op windstoten tot 60 km/uur, veel regen in korte tijd en hagel. Er is een groot verschil in temperatuur. In het westen wordt het maximaal 20'C, in het oosten plaatselijk 30'C. In de tweede helft van de middag koelt het overal af. Er is eerst weinig wind, in de loop van de middag neemt de wind toe naar matig uit een westelijke richting. Morgenavond regent het op veel plaatsen. In het noorden en oosten zijn er onweersbuien met kans op windstoten tot 60 km/uur, veel regen in korte tijd en hagel. In de tweede helft van de avond wordt het in het westen en zuiden droog. De wind komt uit het westen en is matig. (Bron: KNMI)
Temperatuurkaart KNMI
WIndkracht en windrichting KNMI
Neerslagradar KNMI
Neerslag KNMI Herwijnen via w33r.nl
European Storm Forecast Experiment Geen verwachting beschikbaar.
Powered by EzPortal