do 27 jan 2022 - 22:27

Nieuws:

Na diverse meldingen omtrent het niet goed functioneren van het Forum, zijn er een aantal functies terug gezet naar de vorige versie. Dit heeft tot gevolg dat bepaalde delen van het forum momenteel in mobiele weergave niet correct worden weergegeven. Mochten er nog functies gevonden worden die niet werken dan kunnen die gemeld worden in het Forum problemen topic. https://www.meteo-service.nl/index.php?topic=4975.msg1257972;topicseen#new


User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Gesponsord door

Members
Total Members: 2303
Latest: Wazquen
New This Month: 1
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 139225
Total Topics: 6126
Most Online Today: 110
Most Online Ever: 3713
(ma 28 dec 2015 - 16:49)
Users Online
Members: 6
Guests: 20
Total: 26
Opgesteld op donderdag 27 januari 2022 om 18.06 uur
In het noorden een enkele bui. Morgen af en toe zon en droog
In het noorden zijn er wolkenvelden terwijl er in het zuiden wat meer bewolking is, maar ook daar komen er steeds meer opklaringen. Vanavond trekken er vooral in de noordelijke helft enkele buien over. De matige tot vrij krachtige, in het noordelijk kustgebied en op het IJsselmeer krachtige wind, komt uit een west- tot noordwestelijke richting en neemt vanavond geleidelijk in kracht af.
Komende nacht is het wisselend bewolkt en kan aanvankelijk nog een enkele bui voorkomen. De minimumtemperatuur varieert van iets boven het vriespunt landinwaarts tot 5°C vlak aan zee. De west- tot noordwestenwind is matig, vlak aan zee af en toe vrij krachtig, 5 Bft.
Morgenochtend zou er in het zuidoosten lokaal mist kunnen voorkomen. Verder zijn er vooral in het zuidwesten wolkenvelden, elders is er aanvankelijk redelijk wat ruimte voor de zon. Het blijft droog. In de loop van de middag neemt de bewolking geleidelijk toe en in de tweede helft van de avond kan er in het westen lokaal lichte regen vallen. De maximumtemperatuur ligt rond de 8°C. De wind draait geleidelijk van west tot noordwest naar zuidwest en is matig, aan zee vrij krachtig. (Bron: KNMI)
Temperatuurkaart KNMI
WIndkracht en windrichting KNMI
Neerslagradar KNMI
Neerslag KNMI Herwijnen via w33r.nl
European Storm Forecast Experiment Geen verwachting beschikbaar.
Powered by EzPortal