+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Stats ezBlock

Members
Total Members: 2190
Latest: jean claude
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 131418
Total Topics: 5882
Most Online Today: 14
Most Online Ever: 3713
(ma 28 dec 2015 - 16:49)
Users Online
Members: 2
Guests: 12
Total: 14

Opgesteld op zondag 16 juni 2019 om 07.13 uur

Perioden met zon en vanmiddag een enkele bui. Maandag droog en warmer

Er zijn zonnige perioden, maar langs de kust is er vanochtend meer bewolking en kans op een lichte bui. In de loop van de dag ontstaan er stapelwolken en kan er ook landinwaarts een enkele bui tot ontwikkeling komen. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 17?C op de Wadden tot lokaal 23?C in het zuidoosten. Er staat een zwakke tot matige zuidwestelijke wind. Aan de kust is de wind af en toe vrij krachtig.

In de nacht naar maandag zijn er in het westen wolkenvelden, elders opklaringen waarin lokaal ondiepe mistbanken ontstaan. Het blijft droog. De minima lopen uiteen van lokaal 10?C in het oosten tot 15?C aan zee. Er staat een zwakke, aan zee en op het IJsselmeer matige, zuidenwind.

Maandag overdag zijn er zonnige perioden, maar vanaf het einde van de ochtend ontstaan er steeds meer stapelwolken. In de avond lossen de stapelwolken weer op. Het blijft droog. De middagtemperaturen vari?ren van 23?C aan zee tot 27?C in het zuidoosten. De zuidelijke wind is zwak tot matig. In de avond draait de wind van het westen uit naar richtingen tussen noordwest en noord en neemt daarbij overal af naar zwak. (Bron: KNMI)

European Storm Forecast Experiment
Powered by EzPortal